Новини публікуються мовою оригіналу

Мінекономрозвитку надав змогу суб’єктам господарювання самостійно складати й затверджувати технологічну документацію на фірмові страви та вироби. Відповідне рішення було закріплено наказом від 20.05.2015 р. № 509.

Варто зазначити, що раніше термінологічного визначення в самому наказі не було, тому у відомстві вирішили це виправити. 

Технологічна документація на страви та вироби — документація із зазначенням опису технологічного процесу виробництва продукції, переліку продуктів, продовольчої сировини, речовин і супутніх матеріалів, що застосовуються в процесі приготування, даних про норми їх вмісту в кінцевому харчовому продукті, строк придатності до споживання, умов зберігання, способу реалізації (подання) споживачу, вимог до якості страв і виробів.

Бухгалтерський сервіс «Iнтерактивна бухгалтерія»