11 вересня 2013 року
Наказ Мінекономрозвитку України від 22.08.2013 р. № 1010 (чинний)
Мінекономрозвитку затвердило національні стандарти України, гармонізовані з міжнародними, зокрема:
- ДСТУ 4803:2013 «Торти і тістечка. Загальні технічні умови» — на заміну ДСТУ 4803:2007;
- ДСТУ 7355:2013 «Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості біфідобактерій» — уперше;
- ДСТУ 7344:2013 «Дріжджі пивні. Технічні умови» — уперше;
- ДСТУ 7348:2013 «Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості» — уперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 14849-89);
- ДСТУ 7352:2013 «Консерви м’ясні. Паштети. Загальні технічні умови» — уперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 12318-91);
- ДСТУ 7358:2013 «Вироби кондитерські. Метод визначання сухого знежиреного залишку молока в шоколадних виробах з молоком» — уперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10526-63).
Усі ці стандарти набирають чинності 01.01.2014 р.
Ми про це писали — тут.