Унесено зміни до Переліку кодів товарів згідно з УКТ ЗЕД, які застосовуються для здійснення автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування Критеріям оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого наказом ДФС України від 30.06.2017 р. № 461. Зазначеними змінами, унесеними наказом ДФС України від 28.09.2017 р. № 638, згаданий Перелік кодів товарів згідно з УКТ ЗЕД доповнено такими кодами:

  • 0406 — Сири всіх видів і кисломолочний сир;
  • 0809 — Абрикоси, вишні та черешні, персики (включаючи нектарини), сливи та терен, свіжі;
  • 1601 — Ковбаси та аналогічні вироби з м’яса, м’ясних субпродуктів чи кров; готові харчові продукти, виготовлені на основі цих виробів;
  • 2103 — Продукти для приготування соусів і готові соуси; смакові добавки та приправи змішані; порошок гірчиці та готова гірчиця;
  • 6006 — Інші полотна трикотажні.

Про це на своєму офіційному веб-сайті повідомило ГУ ДФС у Закарпатській області.

Бухгалтерський сервіс «Iнтерактивна бухгалтерія»