Забезпечення харчуванням працівників сільськогосподарських підприємств, які виконують польові роботи, — доволі поширене явище. На практиці зустрічаються різні варіанти його реалізації: через їдальню сільгосппідприємств або через укладання договорів із закладами громадського харчування. Також існують різні способи надання такого харчування й, залежно від них, різні підходи до оформлення та відображення його в обліку.
Жива бухгалтерська книга
Рубрикатор
- Документи для роботи
- Книга знань
- Облік у бюджетній сфері
- Окремі господарські операції
- Відпустки
- Відрядження
- Дивіденди
- Звичайні ціни
- Іноземна валюта та курсові різниці
- Лікарняні та декретні
- Навчання працівників
- Оплата праці
- Передплата періодики
- Поворотна фінансова допомога
- Подарунки, додаткові блага та матеріальна допомога
- Податок на прибуток
- Позики
- Посередницькі операції
- Реклама
- Торгові патенти та ліцензії
- Штрафи
- Відпустки
«Зарплатне» харчування на польових роботах: організація, облік, оподаткування
Не актуальна редакція
Редакція документа:
18 травня 2013
16 листопада 2018